Dolar 32,2534
Euro 34,6881
Altın 2.402,48
BİST 10.268,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 21°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
21°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 20°C
Paz 19°C

‘TEKİRDAĞ BASIN ÖDÜLLERİ’ YARIŞMASINA BAŞVURULAR BAŞLADI: TÜM GAZETECİLERİN YARIŞMAYA KATILMASINI İSTİYORUZ

‘TEKİRDAĞ BASIN ÖDÜLLERİ’ YARIŞMASINA BAŞVURULAR BAŞLADI: TÜM GAZETECİLERİN YARIŞMAYA KATILMASINI İSTİYORUZ
31 Ekim 2022 13:58 | Son Güncellenme: 31 Ekim 2022 17:45
A+
A-

Tekirdağ’da görev yapan gazetecilerin haberlerinin değerlendirilmesinin hedeflendiği “Tekirdağ Basın Ödülleri” yarışmasına başvurular başladı.  Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın,  Tekirdağ’da görev yapan tüm gazetecilerin yarışmaya katılması yönünde çağrıda bulundu.

ELÇİN YILDIRAL

“Tekirdağ Basın Ödülleri”’ne  başvurular başladı.  Geçen yıl “Gazeteci Şerif Baysalan Basın Ödülleri”  adı altında düzenlenerek gazetecilerin emeklerinin ödüllendirildiği yarışma,  bu yıl “Tekirdağ Basın Ödülleri” adıyla düzenleniyor.  Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği tarafından organize edilen  yarışmanın ödül töreni 13 Ocak 2023’te yapılacak.

Yarışma ile ilgili bilgi vermek amacıyla  Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği tarafından Tekirdağ Yahya Kemal Kültür Merkezi’nde kahvaltı eşliğinde lansman toplantısı düzenlendi. Kahvaltıda, basın mensuplarına hangi kategorilerde yarışmaya katılım sağlanacağı ve katılım şartları ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu.

Yarışma ile ilgili konuşma yapan Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın,  yarışmanın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yapıldığını hatırlatarak, Tekirdağ’da görev yapan tüm gazetecilerin yarışmaya katılım sağlamasını amaçladıklarını söyledi.

Yalçın şöyle devam etti:  “Bu yılki yarışmamızın adını ‘Tekirdağ Basın Ödülleri’ olarak belirledik. Amacımız sadece  Süleymanpaşa’daki meslektaşlarımızın yarışmaya katılması değil;  tüm Tekirdağ’daki meslektaşlarımızın, 11 ilçede bu işi yapan, gönül veren arkadaşlarımızın katılımını sağlamak,  bir nebze olsun farklı haberlerin çıkmasını teşvik etmek ve ayrıca meslektaşlarımıza yeni bir heyecan olması için düzenliyoruz.

1 KASIM- 6 OCAK BAŞVURU TARİHİ

Yarışmamız bu yıl 4 kategoride olacak. Özel haber, video haber,  haber fotoğrafı ve mizanpaj kategorisi şeklinde. Mizanpaj kategorisini bu yıl ekledik. İçeride çalışan çok kıymetli grafiker arkadaşlarımız var, haberlerimizin vatandaşlara ulaşmasında önemli rol oynuyorlar. Başvurular derneğimizin internet sitesi üzerinden olacak,  1 Kasım ile 6 Ocak arasında yapılabilecek. 6 -10 0cak arasında jürilerimiz meslektaşlarımızın çalışmalarını değerlendirecek.  Jüride üç ulusal ajansımızın bölge müdürleri ile Namık Kemal Üniversitesi’nden bir hocamız ve Basın İlan Kurumu bulunuyor.

4 KATEGORİDE DÜZENLENİYOR

Bir de ayrı bir kategorimiz var; ‘Süleymanpaşa’da Yaşam  Kategorisi’ başlığı altında.  Yaşadığımız yere biraz olsun katma değer katmak amacıyla böyle bir kategori belirledik. Vatandaşların ve fotoğrafçıların başvuruda bulunacağı bir kategori olacak.

Her kategoride üç ödül verilecek.  Her kategoride birinci olan yarışmacıya 3 bin TL, ikinci olan yarışmacıya 2 bin TL, üçüncü olan yarışmacıya bin TL hediye çeki verilecek. Ayrıca 13 Ocak gecesi gazeteci meslektaşlarımızdan gelen çalışmalardan ve fotoğraflardan bir sergi açmayı planlıyoruz.  Tüm, meslektaşlarımızın başvuruda bulunmasını istiyoruz.”

Başvurular, 1 Kasım- 6 Ocak tarihleri  arasında www.suleymanpasabasinmensuplaridernegi.com adresinden yapılacak. “Tekirdağ Basın Ödülleri”, 13 Ocak 2023 tarihinde Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.