Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ENGELSİZ YAŞAM PİKNİĞİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ENGELSİZ YAŞAM PİKNİĞİ
16 Mayıs 2022 13:17
A+
A-

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik “Engelsiz Yaşam Pikniği” düzenledi.

Muratlı ilçesinde bulunan İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı’nda gerçekleşen pikniğe katılan vatandaşlar, düzenlenen etkinlik ve oyunlar ile güzel bir gün geçirme imkanına sahip oldu. Engelsiz Yaşam Pikniğine katılan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal burada yaptığı konuşmada, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla siz değerli engelli kardeşlerimiz, ailelerimizin ve kıymetli büyüklerimizin katılımıyla pandemi sürecinin yavaş yavaş sona ermesiyle uzun bir aradan sonra bir araya geldik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz Engelsiz Yaşam Pikniğimize hoş geldiniz, bizlere mutluluk verdiniz. Engelli bireylerimize yönelik hizmetlerimize çok önemli katkıları olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a ve değerli çalışma arkadaşlarıma en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Sayın Kadir Albayrak şehir dışında olduğu için bugün etkinliğimize katılamadı fakat sizlere en derin saygı ve sevgilerini iletti.” dedi.

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Vali Yardımcısı Asalet Karabulut ise engelli vatandaşların hayatın her alanında görünür olmalarının önemli olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesine düzenlediği piknik için teşekkür ettiler.

Büyük bir coşku içinde geçen Engelsiz Yaşam Pikniğine Tekirdağ Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanı İsa Karadağ ve vatandaşlar katıldı.