Dolar 32,2823
Euro 34,8144
Altın 2.412,36
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 24°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 20°C

Tekirdağ Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde İsmail Koç, başpehlivan oldu

Tekirdağ Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde İsmail Koç, başpehlivan oldu
9 Haziran 2023 09:23
A+
A-

57. Kiraz Festivali programı kapsamında düzenlenen Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan İsmail Koç oldu.

Sahil dolgu alanında düzenlenen organizasyona 200 güreşçi katıldı. Başpehlivanlık müsabakalarında rakibi Recep Kara’yı yenen İsmail Koç, başpehlivan oldu. Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl burada kaybettiği maçın rövanşını aldığını söyledi.

Güzel bir mücadelenin ardından kazandığını ifade eden Koç, “Ustamızı yendik mutluyuz. Hafta sonu da büyük bir güreşimiz var ama bu güreşi de önemsedik final yaparak birinci olduk. Bizi burada yalnız bırakmayan sevenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Tekirdağ Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde İsmail Koç, başpehlivan oldu. ( Mesut Karaduman – Anadolu Ajansı )

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da Tekirdağ Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nin anlamlı bir etkinlik olduğunu, her yıl düzenlenmeye devam ederek gelecek kuşaklara aktarılacağını söyledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 8 yıl üst üste başpehlivan olan Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan adına düzenlenen güreşleri bu yılda adına yakışır şekilde tamamladıklarını dile getirdi. Vali Yıldırım ile protokol üyeleri başpehlivanlara madalya ve kupalarını verdi. (AA)


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.