Dolar 32,4443
Euro 34,7476
Altın 2.435,09
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

TEKİRDAĞ İYİ PARTİ 11 İLÇE BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİYLE SAHA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

TEKİRDAĞ İYİ PARTİ 11 İLÇE BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİYLE SAHA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI
22 Eylül 2022 13:05
A+
A-

İYİ parti Tekirdağ il Başkanlığı Yeni bir çalışma programı hazırladı. Bu çalışma programı gereğince Tekirdağ milletvekili Enes KAPLAN, 11 ilçe başkanı ve yönetimini diğer ilçeleri daha iyi tanımak ve ortak çözümler üretebilmek için her hafta bir ilçede halkla buluşmaya devam edilecektir.
İYİ parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç ALKAYA, Milletvekili ve 11 ilçe başkanı ve ekipleri ilk uygulamayı Şarköy ilçemizden başlattı. İlçede beş ayrı bölgede çalışma başlattı. İYİ parti ekibini karşısında gören Şarköylüler gelecekle ilgili zihnindeki ve gönlündeki gelecek beklentilerini İyi partililerle bol bol paylaşma etme imkanı buldular.
Şarköy çalışması için görüşlerine başvurduğumuz İYİ parti Tekirdağ il başkanı Sertaç ALKAYA; “Halk için siyaset yaptığımızı hiçbir zaman unutmuyoruz. Bizler makam koltuklarında oturmak için değil, sokakta vatandaşlarımızla bir araya gelmek için siyaset yapıyoruz. Bu bilinçle her gün sahaya çıkarak vatandaşımızı dinliyoruz. Bu hafta da 11 ilçe başkanımızla hazırladığımız çok yoğun bir program gerçekleştirdik. Halkımızla, esnaflarımızla bir araya geldik. Görüyoruz ki Şarköylülerle İYİ Parti’nin çok büyük bir karşılığı var. Yapılacak olan ilk seçimlerde İYİ Parti’nin Şarköy de bayrağı en önde taşıyacağını görecekler.
Sonuç olarak, Hayat pahalılığı ve kötü yönetim nedeniyle hakikaten halkımızda itiraz ve infial çok yüksek. Vatandaşın tek beklediği sandık ve İYİ parti iktidarıdır. Liyakatla eşitlenen, güvenle yaşayan, üreterek kazanan, sevgi ile güçlenen, adalet ile özgürleşen iyi Parti iktidarıyla halkımız hayal ettiği yaşantısına kavuşacaktır.dedi