Dolar 32,4676
Euro 34,7142
Altın 2.435,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Tekirdağ’da futbolcular maden işçileri anısına sahaya baretle çıktı

Tekirdağ’da futbolcular maden işçileri anısına sahaya baretle çıktı
17 Ekim 2022 13:28
A+
A-

Tekirdağ’da Birinci Amatör Lig’de mücadele eden Eriklice Zeytinspor futbolcuları, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamada yaşamını yitiren işçilerin anısına sahaya baret takarak çıktı.
Adaletspor ve Eriklice Zeytinspor, Süleymanpaşa 1 Nolu Saha’da karşılaştı.
Eriklice Zeytinspor futbolcuları sahaya, hayatını kaybeden maden işçilerinin anısına başlarına baret takarak çıktı. Maç öncesi, yaşamını yitiren işçiler için saygı duruşunda bulunuldu.
Futbolculardan Nazmi Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bartın’daki maden ocağında yaşanan olay için çok üzgün olduklarını söyledi.
Hayatını kaybeden işçiler için farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Çetin, “Ülke olarak çok üzgünüz. Böyle bir olayın olmasını hiçbirimiz istemezdik. Moralimiz çok bozuk. Şehit olan maden işçilerinin ailelerine başsağlığı, yaralı olanlara ise canıgönülden acil şifalar diliyoruz. Takım olarak çok üzgünüz ve onlara bu şekilde destek olmak istedik.” dedi. (AA)