Dolar 32,3068
Euro 35,0599
Altın 2.307,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Tekirdağspor’dan transfer atağı

Tekirdağspor’dan transfer atağı
21 Temmuz 2022 09:06
A+
A-
Tekirdağspor, 2022-2023 sezonu hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonrası yönetim kurulunun değişmesinin ardından hız kesmeden yeni sezon hazırlıklarına başlayan Tekirdağspor, Tecrübeli Teknik adam Bülent Daşdan ve 14 Futbolcuya imza töreni gerçekleştirdi.
Tekirdağ Namık Kemal Stadı toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Tekirdağspor yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Bülent Daşdan ve ekibi, 14 Futbolcu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

HERŞEY GÜZEL OLACAK TARAFTARIMIZ BİZE İNANSIN

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tekirdağspor Başkan Yardımcısı ve Transfer Komitesi Başkanı Kamil Özer; ‘’Hocamız Bülent Daşdan daha önce Tekirdağsporumuza çok hizmet etmiş, beraber bu yola baş koyduk onunla beraber bir anlaşmaya vardık. Hocamızın önderliği ile biz transfer komitesi ile beraber futbolcularımızın 14 tanesini yani iskelet kadroyu hızlı bir şekilde kurduk. Birazdan zaten imza törenimiz başlayacak, Bülent hocamızla baştan anlaştık onunla ve ekibiyle bir sözleşme imzalayacağız, sonra da futbolcularımız ile imza töreni gerçekleştirip bitireceğiz. Tabi ki eksikliklerimizi kampta göreceğiz, hocalarımız değerlendirecekler nokta atışı transferlerimizi de orada tamamlayacağız güzel bir ekip olacağız. Hedefimiz zaten şampiyonluk, komite ile başlarken hızlı bir şekilde ikinci lige çıkmak istiyoruz. Her şey güzel olacak inşallah.’’ Şeklinde konuştu.

10-15 GÜNLÜK BİR KAMP SÜRECİMİZ OLACAK

2022-2023 sezonu için Tekirdağspor ile anlaşan tecrübeli teknik adam Bülent Daşdan; ‘’Şimdi bizim için oda bir handikap tesisimiz daha tam olarak bitmedi, Süleymanpaşa Belediye Başkanımız çok güzel bir tesis yapıyor bize, büyük bir ihtimalle yine Barbaros’ta başlayacağız, sonrasında 10-15 günlük bir kampa gideceği Bolu yada Kartepe onu kararlaştırmaya çalışıyoruz çünkü önce hazırlık maçı yapacağımız takımları önce organize etmemiz lazım. Onun dışında döndüğümüzde tesisimizde olmamak Barbaros’ta başlamak biraz handikap ama sıkıntı yok bunları hep yaşadık biz dönem dönem aşacağımızı düşünüyorum.’’ Dedi.

EKİBİMİZ TEKİRDAĞ’IN YETİŞTİRDİĞİ EN İYİ FUTBOLCULARDAN OLUŞUYOR

Tekirdağspor Teknik Direktörü Bülent Daşdan ‘’Ekibim belli. Metin Kaplan, Sabri Şensoylu, İsmail Kuş bunlar zaten Tekirdağ’ın yetiştirdiği değerli isimler. Yani bizim ekibimiz Tekirdağ’ın son dönemde yetiştirdiği en iyi futbolculardan oluşuyor. Onlarda teknik adamlık zaten yıllardır yapıyorlar. Biz inandığımız insanlar ile yola çıktık inşallah hep beraber başaracağız biz bu işi.’’ İfadelerini kullandı.

TEKİRDAĞSPOR’A UYUMLU, KARAKTERLİ FUTBOLCULAR İLE ANLAŞIYORUZ

Teknik Direktör Bülent Daşdan ‘’Geçen seneden anlaştığımız oyuncular var, bir iki futbolcu ile daha görüşüyoruz ama o isimler görüşmüşler ve anlaşma aşamasındalar. Biz etik olarak görüşüp anlaşma yapan oyuncuyu biz daha fazla vererek geri çevirmek istemiyoruz açıkçası. Bize de yapılsın istemiyoruz. Bizde kimseye bu şekilde bir hareket yapmak istemiyoruz. Oyuncu bol, önemli olan Tekirdağ’a uyumlu, karakterli oyuncular bulmak. Dinamik bir takım oluşturduk şuana kadar görünen o. Tabi çok fazla ekstra çalışarak onların üzerine koyacağımızı düşünüyoruz, dediğim gibi daha iyi oyuncuyla görüşüyoruz ama anlaşmadık, anlaşınca onları da yönetimimiz açıklar.’’ İfadelerini kullandı.

HİÇ KORKMADAN HER OYUNCUMU OYNATACAĞIM

Gençleri takıma kazandırmak istediğinin altını çizen Tekirdağspor Teknik Direktörü Bülent Daşdan ‘’Benim düşüncem, Tekirdağspor ve Tekirdağ çevresinden genç çocukları  bir kanal açarak buraya kesinlikle kanalize etmek gerekiyor. Dışarıdan hep futbolcu alarak bu işler olmuyor,olmadı da. Son 10 senedir burada yetiştirip Tekirdağ’da oynattığımız ve üst liglere gönderdiğimiz futbolcu yok. Onu da biz kendimizde arıyoruz kabahati. Biz bu takımın şuanda teknik sorumlusuysak biz bunun öncülüğünü yapmak zorundayız. Geçen seneden alt yapımızdan gelen çocuklarla da görüştük, hazır olun mesajı verdik ama onların bir kaçı Başakşehir’de seçmelere girmiş falan kalabilirlerse kalacaklar. Ama karar onların, Başakşehir’in alt yapısına gidecekler burada BAL liginde yarışmacı bir takımda oynamadan oralara gitmek çok bir kazanım değil bence. Ama tabi aileler nasıl düşünüyor bilmiyoruz, biz onları değerlendirmek istiyoruz ama giderlerse zorla tutamayız. Bizim amacımız Tekirdağlı çocukları tekrar sahneye çıkarmak ama bir şeyler vermeleri lazım bu kulübe. Ben o cesareti kendimde görüyorum, hiç korkmadan her oyuncumu oynatacağım.’’ Şeklinde konuştu.

ÖNCE TEKİRDAĞSPOR, SONRA 5 BÜYÜK TAKIM GELMELİ

Taraftarın  desteğine ihtiyaç olduğunu belirten Teknik Direktör Bülent Daşdan ‘’Bizim seyircinin önüne geçip taraftar olmamız lazım. Samsun’da şunu yaşamıştım, Samsunsporlu bir taraftar önce Samsunspor’u sonra Galatasaray’ı tutmalı diyorlardı. Aynı şeyi burada da düşünüyorum. Önce Tekirdağspor’u tutacaklar, taraf olacaklar sonra tabi 5 büyük kulüpten kimi istiyorlarsa onu tutacaklar ama burası bizim şehrimiz burada yaşıyoruz. Ben buradan yetiştim burası benim yuvam.’’ Diyerek sözlerini noktaladı.

Soru cevap kısmının sona ermesinin ardından imza törenine geçildi. Önce Teknik Direktör olarak anlaşılan Bülent Daşdan ve ekibi ile sözleşme imzalanırken sonrasında anlaşma sağlanan futbolcular ile imza töreni gerçekleştirildi. Program toplu fotoğraf çekimin ardından son buldu.