Dolar 32,2625
Euro 34,7230
Altın 2.399,81
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 24°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Tekirdağspor’u hak etiği yere getirmek için göreve devam edeceğiz!

Tekirdağspor’u hak etiği yere getirmek için göreve devam edeceğiz!
5 Mayıs 2023 09:29
A+
A-

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Ekrem Daşdan, İstifa etmeyeceklerini ve Tekirdağspor’u hak ettiği yere getirmek için çalışacakların söyledi. Tekirdağspor’a siyaset karıştırmadıklarının  altını çizen Daşdan, “Biri bunu ispatladığı gün istifa edeceğim” dedi.

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Ekrem Daşdan, Tekirdağspor’un küme düşmesi ve kongre süreci ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
Basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Daşdan, Tekirdağspor’un Süper Amatör Kümeye düşmesinde hatalı olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti;” Tekirdağspor’un küme düşmesi bizim için çok üzücü bir durum. Sezona başlamadan önce biz şampiyonluk hedefi koymamıştık. Ancak oynanan maçlarda ilk 3’e kadar girdik. Sinopspor maçından sonra ciddi bir şekilde düşüşe geçtik. Ligi bırakmayarak ligin son haftalarına kadar iyi bir şekilde mücadele ettik. Mücadelemiz sırasında bazı eksiklikler ve hatalarımız oldu. Görevi devraldığımızda şampiyonluğu hedeflemesek de bu kadarını da düşünmemiştik. Bizler için çok kötü oldu. Oynadığımız Play-Aout maçında sahada verilen bir mücadele yoktu. Kapaklıspor mücadelesiyle haklı bir şekilde almak istediği sonucu aldı. Bu bizleri çok ciddi anlamda üzdü. Biz Tekirdağspor’u nasıl düşürdüysek çıkarmasını da biliyoruz.”

 Biz Tekirdağspor’u hak ettiği yere getireceğiz.“

Özellikle Sosyal Medya’da Tekirdağspor yönetimini hedef alan açıklamalara tepki gösteren Daşdan, sözlerini şöyle sürdürdü;” Şahsım ve yönetim adına açıklama yapanlar var. Statta ve sosyal medyada istifa diye bağıranlar var. Kendilerince haklılar Tekirdağspor’umuzun olması gereken yerde görmek istiyorlar. Biz bunu bu sene başaramadık. Bunun tam tersine yüzde 1 ihtimali yaşadık. Tekirdağspor’u düşürdük. Biz nasıl düşürdüysek çıkarmasını da biliriz. Ben ve yönetimin istifa etmesi söz konusu değil. Biz taşın altına elimize 1 yıldır koymadık. Tekiradağspor’un hak etiği yere gelene kadar görevimizin başındayız. Sosyal medyada bazı insanlar bazı şeyler yazıyorlar. Bunlar bizi rahatsız ediyorlar. Bunu yapan kişiler ise Tekirdağspor’a hiçbir şekilde maddi veya manevi faydası olmamış ama bizden daha çok konuşuyorlar. Biz Tekirdağspor için maddi manevi ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Tekirdağspor’a faydası olmayıp ta konuşanlar evde ailesi ile zaman geçirirken, biz ailemizi bıkarak takımızın peşinde koştuk. Biz önümüzdeki süreçte bu görevin altından başarılı bir şekilde kalkacağız. Tekidağspor’u hak ettiği yere getirmeye söz veriyoruz. 20 Mayıs Cumartesi günü olağan genel kurula gidiyoruz. Bizlerden daha farklı bir sistemde yapabileceğine inanan adaylar kongrede aday olabilir. Aday da çıksa biz sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Tekirdağspor’u biz düşürdük. Hiçbir şekilde ben ve yönetimim bu şekilde anılmak istemiyoruz.”

 

‘Gerçek  Tekirdağsporluların yanımızda olması lazım’

Tekirdağspor’u hak etiği yere getirmek için göreve devam edeceklerini de ifade eden Daşdan;”Şuan başarısız. Sezon içinde hatalar oldu. Hocalarımızın çok ciddi hataları oldu. Bu da sonuca yansıdı. Bu sezon 12 Milyon TL harcadık. 12 Milyon ’un 250 Bin TL sini Bekir Kiremitçi verdi. 300 Bin TL Büyükşehir Belediyesinden destek aldık. Bunun dışında stadın reklamlarından da 450-500 Bin TL gelir sağladık. Bunun dışındaki tüm giderleri yönetimimizin içinde hallettik. Kimseden Tekirdağspor için 1 TL para almadık. Bu moral bozukluğu ticaretimize de yansıyor. Çok üzücü bir durum. Emek veriyoruz, mücadele ediyoruz. En son ki maçtan sonra biraz inancımız kayboldu. Ama bizler yine buradayız. Bunu Allah’ın izni ile başaracağız. Kendime ve ekibime güveniyorum. Bize zaman ve gerçek Tekirdağsporluların yanımızda olması lazım” dedi.

‘Tekirdağspor’a siyaset karıştırmadık’

Tekirdağspor’a siyaset karıştı iddiasına da yanıt veren Daşdan, Tekirdağspor’a hiçbir zaman siyasete alet etmediklerine de vurgu yaparak,  “Bazıları Tekirdağspor üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar. Stadın nerede olduğunu sorsanız cevap veremeyecek kişi çıkıyor diyor ki ‘ Ben Tekirdağspor’a deva olayacağım’. Bizler veya başkası Tekirdağspor’u aldığı zaman sözlerin arkasında durup durmayacaklarını göreceğiz. Laf söylemekle bir şey olmuyor. Seçimden sonra da icraatlarını göreceğiz. Biz kendi dönemimizde Tekirdağspor’a siyaseti karıştırmadık. Biri bunu ispatladığı gün istifa edeceğim. Ama Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel’in Tekirdağspor’a yapmış olduğu tesisi asla kimse inkar edemez. Tekirdaspor’a tesis kazandırdığı için Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel’e teşekkür ederiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a da 300 Bin TL desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Sonuçta burası Tekirdağspor. Burası AK Parti, CHP veya MHP’nin kalesi değil. Futbol farklı bir şey. Bugün bu tesiste bizler varır. Yarın ise başkaları olacak. Stada gelen tüm siyasileri, parti gözetmeksizin anons yapıp alkışlattık. Biz kimseyi ayrıştırmıyoruz” şeklinde konuştu.

 


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.