Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ KAYITLARI BAŞLIYOR

TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ KAYITLARI BAŞLIYOR
27 Mayıs 2022 13:34
A+
A-

Çerkezköy Belediyesi’nin ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için her yıl geleneksel olarak düzenlediği fakat pandemi nedeni ile 2 yıldır yapılamayan Toplu Sünnet Şöleni kayıtları 30 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.
2 yıllık pandemi sürecinin ardından bu yıl yapılacak Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kayıtlarının 30 Mayıs Pazartesi günü başlayacağını açıklayan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kentimiz genelinde dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnetlerini Çerkezköy Belediyesi olarak gerçekleştireceğiz. Sünnet Şölenimizde yavrularını sünnet ettirmek isteyen dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler 30 Mayıs-17 Haziran tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne başvuruda bulanabilirler” dedi.
2017 MAYIS AYI VE ÖNCESİ DOĞAN ÇOCUKLAR İÇİN BAŞVURUDA BULUNULABİLECEK
Çerkezköy Belediyesi Sünnet Şöleni’ne kayıt yaptırmak isteyen ailelerin çocuklarının kimlik fotokopisi ile birlikte Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne başvuruda bulunmalarını isteyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Sünnet Şölenimize başvuruda bulunmak için Çerkezköy’de ikamet ediyor olmak ve sünnet olacak yavrumuzun doğum tarihinden itibaren 60 ayını doldurmuş olması (2017 yılı Mayıs ayı ve öncesi doğumlular) gerekiyor. 60 aydan gün almamış çocuklarımızın kayıtları yapılmayacak” dedi.
DOKTOR KONTROLÜNDE VE STERİL BİR ORTAMDA SÜNNETLER YAPILACAK
Başvuruların tamamlanması ve yapılacak incelemenin ardından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının doktor kontrolünde ve steril ortamda sünnetlerinin yapılacağını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Sünnetlerimizin tamamlanmasının ardından sünnet olan yavrularımız için bir şenlik yapacağız. Tarihini daha sonra açıklayacağımız şenliğimizde sünnet olan yavrularımız ile bir araya gelerek, onların güzel bir gün geçirmelerini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.