Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

TRAKYA ÜRETEN KADINLAR FESTİVALİ

TRAKYA ÜRETEN KADINLAR FESTİVALİ
7 Haziran 2022 13:55
A+
A-

Edirne Belediyesi, 2022 Edirne Yılı’nda kentte düzenlenen festivallere bir yenisini daha ekledi. Bu yıl ilk kez düzenlenen Edirne 9/8 Festivali’nin ardından Edirne, yepyeni bir festivale daha merhaba diyecek. Trakya’daki üreten kadınları desteklemek, onlara sosyal ve ekonomik açıdan güç vermek, kadınları bir araya getirmek ve üretimi desteklemek amacıyla 11-12-13 Haziran’da “Trakya Üreten Kadınlar Festivali” vatandaşlarla buluşacak.

Edirne Belediyesi olarak, kadınları her alanda desteklemeye devam edeceklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 11-12-13 Haziran’da Edirne Kent Ormanı’nda düzenlenecek festivale tüm halkı davet etti.

Edirne Kent Ormanı’nda 3 gün boyunca workshopların düzenleneceğini belirten Başkan Gürkan, bu kapsamda cam boncuk atölyesi, geri dönüşüm sepet örücülüğü, kabak süslemeciliği, kurgusal canlı kadın fotoğraf atölyeleri ile güzellik ve bakım workshoplarının Edirneliler ile buluşacağını söyledi.

Gürkan, ayrıca 11 Haziran Cumartesi Günü Saat:19.30’da Edirne Kent Ormanı’nda şarkıcı ve oyuncu Suzan Kardeş’in Edirneliler ile buluşacağını ifade etti.

Trakya Üreten Kadınları Festivali programı şu şekilde;