Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Trakya’nın en büyük mezbahası, Kurban Bayramı’na hazır

Trakya’nın en büyük mezbahası, Kurban Bayramı’na hazır
23 Haziran 2022 10:49
A+
A-

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 22 Haziran 2022 Çarşamba günü, Keşan Ticaret Borsası’nın işletmeciliğindeki Keşan Belediye Mezbahası ile Canlı Hayvan Borsası’nı ziyaret etti.
Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz ve teknik ekibinden Kurban Bayramı hazırlık çalışmaları kapsamında bilgiler alan Helvacıoğlu, Trakya’nın en büyük mezbahasına sahip olan Keşan’ın Kurban Bayramı’na hazır olduğunu bildirdi.
Keşan Ticaret Borsası’nın işletmeciliğindeki Trakya’nın en büyük Mezbahası’nı ziyaret ederek, Kurban Bayramı öncesinde son hazırlıklarını gözden geçirdiklerini bildiren Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Necmi Kaymaz ve Mezbaha ekibimizden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler edindik. Kurban kesim başvurularında şimdiden geçen yılın sayılarına neredeyse ulaşıldı. Canlı Hayvan Borsamız satışlar konusunda, Mezbahamız da büyük ve küçükbaş hayvan kesimleri konusunda vatandaşımıza en iyi hizmeti üretecek. Burada önemli olan nokta iş birliğimizdeki verimlilik. İşbirliğimiz Trakya’nın en büyük mezbahasını getirdi.” dedi.
Keşan Ticaret Borsası ve Keşan Belediyesi işbirliğinin bayrama en hazır ve donanımlı mezbahayı ortaya çıkardığının altını çizen Helvacıoğlu, başarılı hazırlık çalışmaları nedeniyle Kaymaz ve yönetimine teşekkür etti.
Keşan Belediye Mezbahası’nda bu yıl da işinin ehli uzman kasaplarla, dini hükümlere, sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun olarak son teknolojik teçhizatlarla kesimler geçekleştireceklerini ifade eden Kaymaz da işbirliği ve uyumlu çalışmaları nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Belediyesi’ne teşekkür etti.
Necmi Kaymaz, “Keşan Belediyemiz işbirliğinde Keşan Ticaret Borsamız Kurban Bayramı’na hazır. Son teknolojik kesim makinelerimiz ve soğuk hava depolarıyla donatılmış mezbahamızda, Kurban Bayramı süresince veteriner hekimlerin kontrolünde ve randevu sistemi ile kurban kesim hizmeti vereceğiz.” dedi.
Helvacıoğlu ve Kaymaz, Mezbaha’daki çalışanlara kolaylıklar, Canlı Hayvan Borsası’ndaki satıcı ve alıcılara da iyi alışverişler diledi.