Dolar 32,3645
Euro 34,9594
Altın 2.324,26
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

TREDAŞ’tan çağrı merkezi çalışanlarına motivasyon etkinliği

TREDAŞ’tan çağrı merkezi çalışanlarına motivasyon etkinliği
26 Ağustos 2022 12:21
A+
A-

TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.) ile Türk Telekom iştiraki AssisTT arasında imzalanan çağrı merkezi hizmet sözleşmesinin yıldönümünde çalışanlar için motivasyon etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Çağrı Merkezi çalışanlarının yanı sıra TREDAŞ il yöneticileri ve AssisTT yöneticileri de katıldı.
“VAN’DAKİ EKİP ARKADAŞLARIMIZIN DA KATKILARIYLA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE ZİRVEDE KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
TREDAŞ Çağrı Merkezi Yöneticisi Ömer Yalçın yaptığı açıklamada, Trakya bölgesindeki 2 milyonu aşkın kullanıcıya sürdürülebilir ve kaliteli hizmet sunma hedefiyle var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. Van’daki ekip arkadaşlarının da katkılarıyla müşteri memnuniyetinde zirvede kalmaya devam edeceklerini belirten Yalçın, sözlerine şöyle devam etti: “Alo 186 Çağrı Merkezi ekibinin üstün gayretleri ile birçok kulvarda zirvede olmamız ve 1. yıl dönümü sebebi ile hazırladığımız yaz etkinliğinde çalışma arkadaşlarımızla birlikte bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Bizi yalnız bırakmayan, destekleyen tüm arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize teşekkürlerimi iletiyorum.”