Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Türk Kızılay Lüleburgaz Hastanesi’nde “Kızılay Butik” açtı

Türk Kızılay Lüleburgaz Hastanesi’nde “Kızılay Butik” açtı
1 Ağustos 2022 12:12
A+
A-

Lüleburgaz’da ihtiyaç sahibi hasta ve refakatçilerinin kıyafet ihtiyacı “Kızılay Butik Mağazası”ndan karşılanacak.
Butik mağaza, Türk Kızılay Kırklareli Şubesi ile İl Sağlık Müdürlüğünce imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde düzenlenen törenle açıldı.
Kırklareli Valisi Birol Ekici, konuşmasında, butik mağazanın hayırlı olmasını diledi.
Türk Kızılay mağazasından hasta ve refakatçilerin ihtiyaç anında yararlanabileceğini ifade eden Kırklareli Valisi Birol Ekici, güzel bir proje olduğunu belirtti.
Hem Türk Kızılay hem de sağlık çalışanlarının önemli işler yaptıklarını vurgulayan Kırklareli Valisi Birol Ekici, “Türk Kızılay’ı tebrik ediyorum. Burası küçük bir butik mağaza ama biz biliyoruz ki Kızılay dünyanın 80 ülkesine yardım götürüyor. Ülkemiz son 4 yılda dünyanın en çok insani yardım yapan ülkesi konumunda ve bu da Türk Kızılay’ın sayesindedir. Paylaşmanın kazanmadan daha önemli olduğunu öğrenmemiz gerekiyor. Bu butik mağazamız da Lüleburgazımıza, ülkemize, milletimize hayırlı olsun.” diye konuştu.
Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan da Kızılay’ın 94. butik mağazasının açılışını yaptıklarını belirterek, “Kızılay’ın temel vazifesi milletimizin yanında olmak, devletimize destek olmak, nerede bir ihtiyaç varsa karşılamak. 154 yıldır böyle oldu bundan sonra da böyle olacak.” dedi.
Konuşmaların ardından Kızılay Butik Mağazası’nın açılışı gerçekleştirildi.
Kırklareli Valisi Birol Ekici, mağazadan ilk alışverişi yaparak hastaneye bağışladı. Törene, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Belediye Başkanı Murat Gerenli, İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, Türk Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Volkan Göç ve sağlık personeli katıldı. (AA)