Dolar 32,2654
Euro 34,6992
Altın 2.400,92
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Vali Aziz Yıldırım” Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” Uygulamasına Katıldı

Vali Aziz Yıldırım” Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” Uygulamasına Katıldı
9 Mayıs 2022 13:45
A+
A-

Vali Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa ilçemizde Tarihi Valilik Binası önünde düzenlenen “ Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” Uygulamasına katıldı.
“Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” mottosunun etkin olarak kullanılması ve tanıtılması amacıyla 07.05.2022 Cumartesi günü saat 11:00’da ülke genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen uygulamaya Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb Osman Kılıç, polis ve jandarma ekipleri katıldı.
Uygulamada Vali Yıldırım, sürücülere ve yoldan geçen vatandaşlara trafik kurallarını hatırlattı, uyarılarda bulundu ve bilgilendirici broşür dağıttı. Çocuklara ise trafik kuralları konusunda bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla balon, düdük ve boyama kitabı hediye etti.
Uygulama sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Yıldırım: “Yayayız, yayaysak her yerde yollara atlamayacağız. Özellikle trafiğin nasıl aktığına bakacağız. Araçlar bizim her istediğimiz yerde, istediğimiz gibi durmaz, duramaz da. Onlarda zaten ‘İşte bu yol bana ait. Ben bu yolda bana tanınan sürat içerisinde, hızlı geçebilirim’ diyorlar. Eğer biz bunu bir şekilde tedbir edemezsek, her yerden yayalarımız yollardan geçmeye kalkarlarsa tabi ki istenilmeyen sonuçların doğması kaçınılmaz hale gelir. Yayaysak, yayalara ayrılmış yollardan devam edeceğiz. Buralardan geçtiğimiz takdirde herhangi bir sıkıntı olmayacağını düşünüyoruz. Tabi ki sürücülerimizde yaya geçitlerinden her an geçilebileceğini düşünerek yaya geçitlerine yaklaştıklarında mutlaka yavaşlamaları gerekiyor. Bunlarda sürücülerimizin üzerine düşen görevlerden bir tanesidir” dedi.


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.