Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

YAZ BASKETBOL TURNUVASINDA TREDAŞ SPOR FARKI

YAZ BASKETBOL TURNUVASINDA TREDAŞ SPOR FARKI
2 Eylül 2021 11:43
A+
A-

TREDAŞ SPOR, Yaz Basketbol turnuvasında oynadığı oyun ve aldığı skor ile farkını ortaya koydu.
Tekirdağ Basketbol İl Temsilciği tarafından organize edilen Yaz Basketbol turnuvası U-14 ve U-18 kategorilerinde oynanan mücadelelerle devam etti. U-14 kategorisinde Olimpik Spor Kulübü ile karşılaşan Mavi Şimşekler rakibini 114-27 mağlup ederek ortaya koyduğu oyun ile taraflı tarafsız tüm basketbol severlerin beğenisini topladı.
TREDAŞ Spor Antrenörü Çiğdem Göroğlu yaz basketbol turnuvası ile ilgili şöyle konuştu; Sporcuların uzun bir aradan sonra sahaya çıktığı bir organizasyon oldu. TREDAŞ Spor olarak U-18 – U-14 ve U-12 yaş gruplarıyla toplam 3 kategoride katılım sağladığımız turnuvada hedefimiz il birinciliği.
Yardımcı Antrenör Hakan Sınırlı ise, “Kış sezonu başladığında kız ve erkek takımlarıyla birlikte toplam 4 kategoride 11 takımla lige katılım sağlayacağız. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilimizdeki birçok sporcumuza takımla birlikte hareket etme ve öz becerilerini geliştirebilme fırsatını vermek amacındayız” diye konuştu.
Trakya’da elektriği kaliteli, sürekli ve yeterli verme sorumluluğunun yanında, sosyal sorumluluk alanında da çalışmalarını aralıksız sürdüren TREDAŞ, basketbolda spora ve sporcuya desteğini sürdürüyor.