Dolar 32,2646
Euro 34,7251
Altın 2.401,99
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 24°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 19°C

YAZ SPOR OKULUMUZDA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

YAZ SPOR OKULUMUZDA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
18 Temmuz 2023 11:49
A+
A-

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu’nda 1. Dönem kursları devam ediyor.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından iki dönem halinde düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda kursları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Toplam 20 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulumuzda bu yıl öğrencilerimize Futbol, Kız Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Kort Tenis, Okçuluk, Halk Dansları, Kung Fu, Güreş, İşaret Dili, Judo, Karate, Satranç, Muay Thai, Atletizm, Bale, Temel Hareket Eğitimi ile Özel Çocuklar İçin Fiziksel Eğitim ve Spor branşlarında kurslar veriliyor” dedi.

3 BİN 200’DEN FAZLA ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI

İlk dönemi 10 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 28 Temmuz Cuma günü sona erecek olan Yaz Spor Okullarımızda, kursların alanında uzman eğitmenler tarafından verildiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, Yaz Okulu kurslarının öğrencilerimiz için katkılı olacağına inandığını ifade etti. Bu yıl 20 farklı branşta kurslar verildiğine dikkat çeken Başkanımız Akay, “Yaz Spor Okulumuza bu yıl 3 bin 200’den fazla öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 28 Temmuz’da sona erecek olan Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 31 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olup, 18 Ağustos Cuma günü sona erecek” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİMİZE VE EĞİTMENLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Çerkezköy Belediyesi 9. Yaz Spor Okulu’nda Halk Dansları, İşaret Dili ve Bale kurslarının Belediye Hizmet Binamızda Çok Amaçlı Salon’da verildiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Satranç kursumuz Atatürk Kültür Merkezi’nde, Kort Tenis kursumuz Tepe Piknik Alanı’nda, diğer bütün kurslarımız ise 29 Ekim Spor Kompleksi’nde veriliyor. Bu vesile ile bir kez daha 9. Yaz Spor Okulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize ve eğitmenlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca bizlere güvenerek çocuklarını Yaz Spor Okulu kurslarımıza kayıt ettiren tüm velilerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.