Dolar 32,2493
Euro 34,8036
Altın 2.400,48
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

YENİ BAŞKAN GÜMÜŞ: Mutlu bir 15 Mayıs sabahına uyanacağımıza eminiz

YENİ BAŞKAN GÜMÜŞ: Mutlu bir 15 Mayıs sabahına uyanacağımıza eminiz
15 Mart 2023 11:53
A+
A-

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı’nın yeni Başkanı Ali Gümüş, İl binası bahçesinde basına yaptığı açıklamada partililere “El ele gönül gönüle  hep birlikte beraber olacağız inşallah” sözleriyle birlik mesajı verdi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından yeni Başkan Ali Gümüş basın açıklaması gerçekleştirdi. İl ve ilçe parti teşkilatları, ilçe belediye başkanları, kadın ve gençlik kollarının katılım gösterdiği açıklamada Ali Gümüş, birlik ve beraberlik mesajı vererek, çok önemli bir mücadelenin bilincinde olduklarını söyledi.

İl Başkanlığı bahçesinde açıklama yapan Gümüş,  milletvekili aday adaylarından erkeklerden 20 bin,  kadın ve gençlerden 10 bin ve engellilerden de 5 bin olmak üzere bir kota olduğunu ifade ederek, aday adayların başvurularının bağış miktarlarını AFAD’ın resmi banka hesaplarına yatırdığı takdirde  kabul edileceğini söyledi. “Partimiz aday adaylığı sürecinde tüm müracaatları AFAD’’a bağış olarak yönlendirdi” diyen Gümüş, “Cumhurbaşkanımıza bu teveccühü ve ön görüsü için teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar bize müracaat etmeyi düşünen arkadaşlarımız 50’nin üzerinde. İnşallah sayısı artar bu başvuruların. Çünkü bağış miktarları deprem bölgelerine gideceği için mutlu ve huzurlu olacağız. Ne kadar sayısı çok olursa biz de o kadar mutlu olacağız” diye konuştu.

‘EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE HEP BEBABER OLACAĞIZ İNŞALLAH’

Gümüş şu sözlerle konuşmasına devam etti: “Kuruluşundan itibaren kurucular kuruluna,  kurucu il başkanlığına,  geçmiş dönemlerdeki il başkanlarımıza,   belediye başkanlarımıza,  ilçe başkanlarımıza hepimize büyük bir vazife düşüyor. Bugünden itibaren önceki yönetimimiz sona erdi, Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yeni bir liste oluşturacağız. Çok kısa bir zamanımız var, aday adaylığı müracaatlarımız perşembe günü(bugün)  saat 17’de sona erecek. Ve biz de o gün itibariyle yeni listemizi genel merkezimize iletmiş olacağız. Partili gönüldaşlarımızı,  geçmişte görev alan il başkanlarını,   belediye başkanlarını,  meclis üyelerini, Genel Merkezimizin hepimizi eşit kabul ettiğini biliyoruz. Teşkilattaki üyelikten genel başkanımıza kadar yekpare olarak çok önemli bir mücadele olduğunun bilincindeyiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ve milletvekilliği genel seçimlerinde cumhur ittifakının meclis üstünlüğünün arttığı Cumhurbaşkanımızın da yeniden seçileceği mutlu bir 15 mayıs sabahına uyanacağımıza eminiz.  El ele gönül gönüle hep birlikte beraber olacağız inşallah.”


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.