Dolar 32,3487
Euro 35,0455
Altın 2.324,29
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

YENİLENEN CUMHURİYET MEYDANIMIZDA 100. YIL COŞKUSU

YENİLENEN CUMHURİYET MEYDANIMIZDA 100. YIL COŞKUSU
30 Ağustos 2022 12:53
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde büyük ve meşakkatli yolda kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla yenilenerek modern bir görünüme kavuşan Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama programı düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sabah 09.30’da Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın yenilenen Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunmaları, saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

YENİ MEYDANDA İLK TÖREN

Daha sonra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü tarafından Çerkezköy Kaymakamlığı’nda tebrikler kabul edildi ve ardından Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanımız Vahap Akay yenilenerek modern bir görünüme kavuşan Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan vatandaşlar ile askeri birliklerin Zafer Bayramlarını kutladı.

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın Cumhuriyet Meydanı’nda yerini almasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılmasının ardından Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterileri ile program devam etti. Büyük Zaferimizin 100. Yılı kutlamaları Çerkezköy 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı askeri birliklerinin tören geçidi ile sona erdi.

Kutlama programına Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız ve Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın yanı sıra Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Belediye Meclis Üyelerimiz, siyasi partilerin ilçe başkanları, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, askeri erkan, gazilerimiz, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.