Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

YETKİSİZ TAHSİLAT NOKTALARI KONUSUNDA BASIN AÇIKLAMASI

YETKİSİZ TAHSİLAT NOKTALARI KONUSUNDA BASIN AÇIKLAMASI
11 Kasım 2022 10:40
A+
A-

 

Vitrininde TREPAŞ Yetkili Veznesi yazan, camında TREPAŞ logosu bulunan bazı işyerlerinde fatura tahsilat işlemleri yapıldığı, bu işlemler sırasında abonelerimizden hizmet, işlem ve komisyon bedelleri vb. adı altında ilave ücretler tahsil edildiğine dair şikayetler almaktayız.

TREPAŞ fatura tahsilatları sadece TREPAŞ tabelalı yetkili veznelerde, PTT, banka şubelerinde, Şok marketlerde, Migros marketlerde, Türk Telekom ve Turkcell bayilerinde tamamen ÜCRETSİZ yapılmaktadır. Bu tahsilat kanallarının hiçbirinden fatura bedeli haricinde herhangi bir ilave masraf alınmamaktadır.

Kurumumuzla resmi anlaşması bulunan hiçbir ödeme noktasında fatura bedeli haricinde ilave ücret alınmaz.  Şayet fatura bedeli dışında ilave bir ücret talep ediyorsa bu durumda kurumumuz ile resmi anlaşması olmayan, tarafımızdan yetkilendirilmemiş bir noktadan ödeme yapıldığı anlamına gelir.

Söz konusu yetkisiz ödeme kanallarından yapılan ödemelerden kaynaklanan başta elektrik kesimi, gecikme faizi olmak üzere herhangi bir mağduriyet yaşanması durumunda TREPAŞ bu konuda hiçbir sorumluluk üstlenmeyecektir.

Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için TREPAŞ resmi ödeme kanalları dışındaki noktalardan ödeme yapılmaması önemle rica olunur.

Resmi veznelerimizin iletişim bilgilerine www.trepas.com.tr web sitemizden veya 444 88 35 no’lu çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

S.Burak Savaş

TREPAŞ Alacak Yönetimi ve İşletmeler Direktörü