Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
4 Temmuz 2022 16:38 | Son Güncellenme: 4 Temmuz 2022 16:39
A+
A-

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Polat, yeni hizmet binasının inşasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Açılışta kısa bir konuşma gerçekleştiren Cemal Polat, “Bugün açılışta sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyoruz. Arsanın alımından binanın yapımına kadar bizlere büyük desteği olan herkese çok teşekkür ederim. Yeni hizmet binası bölgemize hayırlı olsun” dedi.
Polat , “Yaşanabilir çevre ve şehir için bugüne kadar yaptığımız mücadelemizi yine en iyi şekilde sürdüreceğimize söz veriyorum. Son olarak dünyanın aydınlık geleceğine sahip çıkanlara selam olsun, selam olsun TMMOB’nin onurlu görüşünü sürdürenlere ve sürdüreceklere. Yaşasın TMMOB ve Yaşasın ZMO” diyerek sözlerini noktalandırdı.
Açılış programının ardından yeni hizmet binasının açılmasına destek verenlere plaket takdim edilirken; katılımcılara müzik dinletisi eşliğinde ikramlarda bulunuldu.
Gündoğdu Mahallesi Tarihi Yalı Hamamı karşısında açılan yeni hizmet binasının açılış törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Geçmiş dönem Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Genel Başkanı ve 24.Dönem Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın da açılışa katıldı.