Dolar 38,4149
Euro 43,7601
Altın 4.095,06
BİST 9.432,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 17°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
17°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 18°C

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Her Alanda Vatandaşının Yanında

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel  Her Alanda Vatandaşının Yanında
17 Mart 2021 13:14

Ergene Belediyesi doğrudan üreticilerden tedarik edilen tonlarca patatesi belediyenin ilgili birimlerinde kayıtlı olan ve belediyeden daha önce sosyal yardım almış olan ihtiyaç sahiplerinin sofralarına ulaştırdı. İlk etapta 3 ton patates dağıtımı gerçekleştirilirken toplamda 25 ton patates dağıtımının yapılacağı kaydedildi.
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunan ve her anında vatandaşının yanında olan Ergene Belediyesi pandemi döneminde de hem üretici hem de tüketiciyi destekliyor. Bir bir hayata geçirdikleri sosyal projelerle dayanışma ağını her geçen gün daha da genişlettiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimizin de katılımlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı kapı kapı gezerek hazırlanan patatesleri teslim ettik. İlk etapta Cumhuriyet Mahallesi’nden başladığımız dağıtımlara diğer tüm mahallelerimizde de devam edeceğiz” dedi.
Ergene halkının öncelikli ihtiyaç olan gıda maddelerine sağlıklı bir şekilde ulaşmaları için çaba sarf ettiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tarımın sürdürülebilir olması için üreticinin desteklenmesi şart. Bu nedenle pandemi şartları nedeniyle zor günler geçiren döktüğü alın terinin karşılığını almakta zorlanan üreticilerimizi desteklemek için doğrudan üreticisinden tedarik edilen tonlarca patatesi Ergeneli hemşerilerimizin aile bütçelerine katkı sağlamak için sokak sokak, kapı kapı dolaşarak evlerine teslim ediyoruz” diye konuştu. İhtiyaç sahiplerinin sadece bir gün değil 365 gün yanlarında olduklarının altını çizen Başkan Yüksel, “Göreve geldiğimde söylediğim gibi Ergene’de başı ağrıyandan da dişi ağrıyandan da ben sorumluyum. Ergene’de hiç kimse aç yatmasın diye kendi imkanlarımızla ürettiğimiz sıcak yemekleri her gün vatandaşlarımızın kapısına kadar ulaştırıyoruz. Şimdi de Ergene Belediyesi olarak hem üreticilere destek vermek hem de dar gelirli ailelerinin mutfak masrafına ortak olmak için 3 ton patates dağıtımı gerçekleştirdik. Toplamda 25 ton patates dağıtımı yapacağız. Bu sayede hem çiftçimizi mağdur olmaktan kurtarıyoruz hem de vatandaşlarımızın aile bütçesine katkı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Haberler