Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

TÜBİTAK Proje Performans Ödülü

TÜBİTAK Proje Performans Ödülü
26 Haziran 2021 11:34
A+
A-

Yürütücülüğünü yaptığı 115F168 nolu “Mikrometre Boyutlu Cisimlerin Üç Boyutlu Yüzey Profillerinin Belirlenmesi için Genelleştirilmiş Morse Dalgacığı Faz Hesaplama Yöntemi” başlıklı çalışmaları ile TÜBİTAK tarafından Proje Performans Ödülü’ne layık görülen Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem KOCAHAN YILMAZ’ı Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, makamında ağırladı.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Doç. Dr. Özlem KOCAHAN YILMAZ, 115F168 nolu “Mikrometre Boyutlu Cisimlerin Üç Boyutlu Yüzey Profillerinin Belirlenmesi için Genelleştirilmiş Morse Dalgacığı Faz Hesaplama Yöntemi” başlıklı TÜBİTAK 1001 projesi kapsamında yapılan bilimsel çalışmalar hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e bilgi verdi.
Doç. Dr. Özlem KOCAHAN YILMAZ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat ÖZDER ve Doç. Dr. Emre COŞKUN’un proje ekibinde yer aldığı bu projeden 3 adet lisansüstü öğrenci bursiyer olarak desteklendiğini, projeden elde edilen sonuçların, SCI tarafından taranan ve Q1 ve Q2 kategorisinde olan dergilerde 4 makale olarak yayımlandığını ayrıca ulusal sempozyumlarda 8 adet bildiri sunulmuş olduğunu ve bunlara ek olarak proje kapsamında 3 yüksek lisans tezi tamamlanmış olduğunu belirterek “Tamamlanan bu proje ile kurulan ölçüm sistemi yeni projelerin desteklenmesinin önünü açmıştır. Bu projenin çıktısı olarak desteklenmesine karar verilen 1 adet yeni TÜBİTAK 1001 projesi ile ilgili çalışmalara başlanmış ve 1 adet BAP projesi tamamlanmıştır.” değerlendirmesinde bulundu.
Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, nazik ziyaretlerinden ötürü Doç. Dr. Özlem KOCAHAN YILMAZ’a memnuniyetini ifade ederken, başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.