LÖSEV’DEN ‘FAKINDALIK’ YÜRÜYÜŞÜ
“Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla LÖSEV farkındalık yürüyüşü düzenledi.
“2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında LÖSEV Tekirdağ’da farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşe motosiklet ve bisiklet guruplarının yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Ak Parti Süleymanpaşa Kadın Kolları, MHP Kadın Kolları da katılarak destek verdi.
Çinili Fırın’dan Valilik Binası’na kadar yapılan yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı önüne çelenk sunuldu. Daha sonra açıklama yapıldı. Açıklamada “Siz değerli gönüllülerimizi ailelerimizin yanımızda olması bizlere destek olması çok önemli. Ne kadar çok kişiye dokunursak farkında lığımızı o kadar yaratmış oluruz.
Lösemi gün geçtikçe maalesef artan hayatımıza giren canavar diyebiliriz. Çok küçük yaşlarda hatta bazen anne karnında saptanabiliyor. Amacımız bu canavara karşı dur diyebilmek lösemili çocuklarımızın yalnız olmadıklarını onlara hissettirebilmek ve mümkün olduğunca daha çok kişiye daha çok farkındalık yaratmak.
2024 yılından itibaren Tekirdağ’da etkinliklerimiz başladı. Ama o kocaman yüreklerle birlikte bugün her attığımız adımda inanın yüreğim daha da coştu. Bu duygular tarif edilmez.
Pek çok çocuğumuz ve ailesi çocuğunun rahatsızlığından utandığı için bugün kortejimize katılamadı. Bugün bizler onlar için de adım attık” ifadeleri kullanıldı.
Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.